Slider-Punte07-1500x600

Wanneer u een cadeau voor iemand koopt, blijkt daar vriendschap, liefde en waardering uit voor degene aan wie u het geschenk geeft. Cadeaus kunnen bij vele gelegenheden worden gegeven zoals bijvoorbeeld bij een verjaardag, huwelijk, geboorte van een (klein)kind, doop, jubileum of gewoon zomaar…..

Flyte tafellamp

Op zoek naar een uniek en mysterieus cadeau? Dan is de Flyte zwevende tafellamp een absolute aanrader. Deze zwevende LED tafellamp is geen gezichtsbedrog maar een geweldige eye-catcher. Een heel opvallend cadeau voor iemand die u iets moois gunt. Kijk in onze webshop voor de verschillende modellen.

JinGoo Speaker

De JinGoo Speaker is ontworpen en gefabriceerd door DAQI CONCEPT. Door het samenbrengen van subtiele sfeerverlichting en een sublieme bluetoothspreker in een prachtig design, is JinGoo de perfecte mix van Oosterse esthetiek en superieure geluidskwaliteit.

JinGoo helpt u ontsnappen aan het snelle tempo van het dagelijks leven en creëert een aangename sfeer voor elke ruimte. Het perfecte cadeau voor rust in de hectiek van alle dag. Kijk in onze webshop voor de verschillende modellen.

Zilveren cadeaus

Voor kinderen en volwassenen hebben we mooie zilveren geschenken in onze collectie. Cadeaus die u waarschijnlijk niet zo snel voor u zelf zult kopen maar die wel heel mooi zijn om te krijgen. Kijk voor inspiratie op de pagina zilveren cadeaus.

Onze collectie

U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze collectie geschenkartikelen laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte cadeau. Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.