Slider-Punte07-1500x600

Wanneer u een cadeau van zilver voor iemand koopt, blijkt daaruit liefde en waardering voor de degene aan wie u het geschenk geeft. Zilveren geschenken kunnen bij vele gelegenheden cadeau worden gedaan zoals bijvoorbeeld bij een huwelijk, geboorte van een (klein)kind, doop of jubileum.

Zilveren cadeaus voor kinderen

We hebben een mooie collectie zilveren geschenken die bestaat uit onder andere zilveren spaarpotjes, rammelaars en geboortelepels die gegeven kunnen worden bij de geboorte van een (klein)kind. Kinderbestekjes en kinderbekers worden regelmatig cadeau gedaan ter gelegenheid van de doop van een (klein)kind, een verjaardag of andere feestdag.

Zilveren cadeaus voor volwassenen

Ook voor volwassenen hebben we mooie zilveren geschenken in onze collectie. Cadeaus die u waarschijnlijk niet zo snel voor u zelf zult kopen maar die wel heel mooi zijn om te krijgen. Hierbij kunt u denken aan mooie vergulde zilveren fotolijsten voor uw trouwfoto, foto van uw (klein)kinderen of andere dierbaren. Prachtige zilveren kandelaars en elegant zilveren bestek als finishing touch op uw mooie gedekte tafel tijdens gezellige diners met vrienden en familie. Of een mooie zilveren briefopener en visitekaartjeshouder. Mogelijkheden genoeg om uw dierbare te varrassen met een bijzonder zilveren cadeau.

Onze collectie

U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze collectie zilveren geschenkartikelen laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte cadeau. Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.