Onze goudsmid heeft een creatief en kunstzinnig beroep. Als metaalbewerker is zij gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van sieraden en kleine kunstobjecten. Onze goudsmid werkt met diverse edelmetalen zoals goud, zilver, platina, titanium en roestvrijstaal al dan niet in combinatie met edelstenen.

Onze goudsmid maakt sieraden in beperkte oplage of zelfs in enkelvoud. Hierdoor ontstaat een uniek sieraad. U kunt bij onze goudsmid terecht voor het maken van onder andere bijzondere trouwringen, broches, armbanden en hangers. Het laten ontwerpen van een uniek sieraad is een samenspel tussen u en de goudsmid. Een arbeidsintensief traject dat uiteindelijk resulteert in een persoonlijk en uniek sieraad. Voor het vermaken van bijvoorbeeld een ring die niet meer past of het repareren van een kapotte sluiting kunt u ook terecht bij onze goudsmid.

Boven onze winkel, op de 2e verdieping, vindt u onze goudsmid, waarmee u een afspraak kunt maken om uw wensen door te nemen en u in alle rust te laten adviseren. Daarnaast hebben wij ook de beschikking over horlogemakers die voor u kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren en uw horloge batterijen vervangen als dat gewenst is.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u uw wensen voor een uniek sieraad bespreken met onze goudsmid, neem dan gerust contact met ons op… we helpen u graag verder!

Punte Juwelier Choorstraat 34-36 3511 KN Utrecht T. 030 – 231 2921 E. info@punte-juwelier.nl

FAQ items aan het laden...

Openingstijden Maandag 13:00 – 18:00 Dinsdag   9:30 – 18:00 Woensdag 9:30 – 18:00 Donderdag 9:30 – 20:30 Vrijdag 9:30 – 18:00 Zaterdag 9:30 – 17:00 Zondag 12:00 – 17:00

Sinds 1959 uw vertrouwde juwelier in hartje Utrecht
U bent met of zonder afspraak welkom in onze winkel
Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel
U vindt bij ons een aantrekkelijke en gevarieerde collectie
Onze winkel is 7 dagen in de week voor u geopend
We leveren ook snel en gratis aan u vanuit onze webshop
Een toegewijd team met veel kennis en kunde staat voor u klaar
We zijn officiële dealer van vele grote merken