Al sinds 1959 is Punte Juwelier een vertrouwde winkel aan de Choorstraat in hartje Utrecht met uniek uitzicht op de Dom. Waar ons bedrijf 60 jaar geleden begon, als een kleinschalig verkooppunt van (wand)klokken en horloges, is Punte Juwelier inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in de stad.

Familiebedrijf

In 1959 zijn de ouders van Ruud Reijers de zaak begonnen in Utrecht. Tot op de dag van vandaag wordt de winkel gerund door de familie. Daarmee is Punte Juwelier één van de weinige echte familiebedrijven in Utrecht en daar zijn we trots op! Veel bezoekers aan de stad Utrecht komen tijdens hun dagje uit bij ons langs in de winkel. Daarnaast is er in de loop van de jaren een vaste groep klanten ontstaan. Deze klanten komen voor diverse belangrijke momenten in hun leven bij ons langs voor het bijpassende sieraad. Wij vinden het bijzonder om bij dergelijke belangrijke momenten in het leven van onze klanten betrokken te worden en het moment nog specialer te maken met hét perfecte sieraad. Het uitkiezen van een verlovingsring of trouwring, het zoeken naar het perfecte geboortesieraad, een 25-jarig huwelijks cadeau, wij maken alles van dichtbij mee. We weten en beseffen hoe belangrijk dit soort persoonlijke momenten zijn en zetten ons dan ook graag in voor een beetje extra service.

Collectie

Wij zijn altijd op zoek naar een mooie en gevarieerde collectie. We zijn officiële dealer in de regio voor onder andere de sieradenmerken PesaventobyR&C (Rodrigues & Cohen Diamonds), Bigli en Ponte Vecchio. Daarnaast verkopen we ook diverse huiscollecties die we zelf met zorg selecteren. We hebben vele gerenommeerde horlogemerken in ons assortiment zoals Tag Heuer, Omega, Longines en Rado. Ook bieden we u verlovingsringen, trouwringen en diverse luxe (woon)accessoires. We doen ons uiterste best om ieder jaar de mooiste collecties in te kopen zowel van luxe topmerken als van de trendy merken. We laten u met onze collecties dan ook graag de laatste ontwikkelingen en trends zien. De diversiteit in zowel merken als prijzen is bij ons groot zodat u altijd iets kunt vinden wat bij u én uw budget past.

Service

Wij bieden u als klant uiteraard service wanneer u een sieraad of horloge bij ons heeft gekocht. Ten eerste doen we dit als welgemeend bedankje richting u als klant. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw aankoop. U kunt daarom bij ons uw aangeschafte diamanten sieraden laten controleren en schoonmaken. Ook kunt u bij ons atelier terecht met uw specifieke wensen voor een sieraad en voor (kleine) reparaties. Onze horlogemaker staat voor u klaar voor reparaties en revisie werkzaamheden.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u bent meer dan welkom om een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze collecties laten zien en u, met onze kennis en kunde, zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad en/of horloge.

 Punte Juwelier
Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht
T. 030 – 231 2921
E. info@punte-juwelier.nl

FAQ items aan het laden...

Openingstijden
Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag   9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30
Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:30 – 17:30
Zondag 12.00 – 17:00