R&C is een Nederlands familie bedrijf waar al sinds 1947 door de familie Bruining met veel liefde en passie gewerkt wordt aan het creëren van de meest prachtige sieraden. Alle sieraden worden in eigen atelier ontworpen en gemaakt op maat, kleur en gewenste steengrootte. De sieraden die worden ontworpen zijn niet zomaar sieraden, het is pure emotie.

De diverse collecties hebben allen hun eigen stijl. De één is jong en fris, de ander robuuster maar toch zéér elegant en vrouwelijk. Alle collecties hebben één ding gemeen. De sieraden zijn werkelijk beeldschoon. De aanschaf van een sieraad is vaak gekoppeld aan een belangrijke gebeurtenis zoals een het behalen van een diploma, een jubileum of de geboorte van een kindje. Alles is even belangrijk en waardevol en daar draagt R&C graag een steentje aan bij.

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze R&C collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Punte Juwelier
Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht
T. 030 – 231 2921
E. info@punte-juwelier.nl

FAQ items aan het laden...

Openingstijden
Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag   9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30
Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:30 – 17:30
Zondag 12.00 – 17:00

Sinds 1959 uw vertrouwde juwelier in hartje Utrecht
U bent met of zonder afspraak welkom in onze winkel
Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel
U vindt bij ons een aantrekkelijke en gevarieerde collectie
Onze winkel is 7 dagen in de week voor u geopend
We leveren ook snel en gratis aan u vanuit onze webshop
Een toegewijd team met veel kennis en kunde staat voor u klaar
We zijn officiële dealer van vele grote merken