Albanu armbanden.

De Parijse ontdekkingsreiziger en juwelier René Albanu had een grote voorliefde voor Afrika en trok daar aan het begin van de twintigste eeuw lange tijd rond. Bij een Masai-stam krijgt hij een armband van olifantenhaar aangeboden. Vanaf dat moment was René verkocht. Hij settelde zich in Monaco en begon daar in 1928 armbanden te maken van dierlijk haar.

René was geïnspireerd en wilde de schoonheden die de wereld te bieden heeft vieren door middel van het maken van sieraden. Elk Albanu-sieraad wordt in de ateliers in Monaco met de hand gemaakt en het huis levert onder andere sieraden aan Prins Albert van Monaco. Albanu combineert geborsteld staal, goud, diamanten, natuurstenen, Tahitiaanse parels, olifantenhaar, giraffenhaar, paardenhaar, buffelhoorn en leer. Natuurlijk worden de verdragen ter bescherming van wilde dieren volledig gerespecteerd.

Collectie armbanden van Albanu

Hierboven ziet u een impressie van de collectie Albanu armbanden die we in onze winkel in Utrecht hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Albanu collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Persoonlijke aandacht

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze Albanu collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.