Bigli sieraden.

De kleurrijke collectie juwelen wordt in Italië met de hand vervaardigd. U kunt kiezen uit 54 verschillende kleuren edelstenen waardoor u naar hartenlust kunt mixen en matchen. De collectie bestaat uit tijdloze klassieke maar ook moderne modellen. Dat maakt de sieraden van Bigli uitermate geschikt voor de mode bewuste vrouw van nu.

Deze sprankelende sieraden zijn in 18 karaat geel-, wit- en roségoud leverbaar. Alle edelstenen zijn 100% natuurlijk. Naast ringen bevat de collectie ook bijpassende armbanden, oorbellen en colliers met hangers. Daarnaast zijn er collecties verkrijgbaar met diamant. Bijzonder aan deze vrolijke kleurrijke collectie is dat er nieuwe kleuren gecreëerd kunnen worden doordat middels een oude techniek diverse lagen edelsteen op elkaar worden gelegd. Creëer uw eigen sieraad en kleur uw juwelen.

Collectie sieraden van Bigli

Hierboven ziet u een impressie van de Bigli sieraden die we in onze winkel in Utrecht hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Bigli collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Persoonlijke aandacht

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze Bigli collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.