De liefde, het leven, of een dierbare herinnering. Leg het voor altijd vast in een eigen creatie van puur goud. De sieraden van Just Franky zijn handgemaakt van 14 karaat geel-, wit- of roségoud. Graveer je herinneringen in goud, draag ze dicht bij je hart en geniet.

Er zijn diverse collecties waar u een keuze uit kunt maken zoals de Capital, Bar, Tag en Coin collectie. Draag bijvoorbeeld een collier met de initialen van je geliefde of laat de naam van je kinderen in zijn of haar handschrift in een armbandje plaatsen. Ook de vingerafdrukken van je geliefden op een coin aan een collier of armband behoort tot de mogelijkheden.

Hierboven ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Just Franky collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het personaliseren van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.