Just Franky sieraden.

De liefde, het leven, of een dierbare herinnering. Leg het voor altijd vast in een eigen creatie van puur goud. De sieraden van Just Franky zijn handgemaakt van 14 karaat geel-, wit- of roségoud. Graveer je herinneringen in goud, draag ze dicht bij je hart en geniet.

Er zijn diverse collecties waar u een keuze uit kunt maken zoals de Capital, Bar, Tag en Coin collectie. Draag bijvoorbeeld een collier met de initialen van je geliefde of laat de naam van je kinderen in zijn of haar handschrift in een armbandje plaatsen. Ook de vingerafdrukken van je geliefden op een coin aan een collier of armband behoort tot de mogelijkheden.

Collectie sieraden van Just Franky

Hierboven ziet u een impressie van de Just Franky sieraden die we in onze winkel in Utrecht hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Just Franky collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Persoonlijke aandacht

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze Just Franky collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.