Ponte Vecchio sieraden.

Ugo Calà heeft, door de eeuwenoude geheimen van de Florentijnse goudsmeedkunst te combineren met moderne mode-ideeën, een merk tot leven gewekt met een sterke identiteit. Dit komt tot uiting in de kostbare details van de sieraden uit onder andere de Nobile en Saturno collectie.

De juwelen van Ponte Vecchio Gioielli zijn geïnspireerd op de unieke vormen in de natuur. De prachtige sieraden staan symbool voor schoonheid en vrouwelijkheid. De materialen zoals witgoud, geelgoud, diamanten en natuursteen trekken het licht op een prachtig verfijnde manier waardoor ze stralen. De sieraden zijn zowel eigentijds als klassiek.

Collectie sieraden van Ponte Vecchio

Hierboven ziet u een impressie van de Ponte Vecchio sieraden die we in onze winkel in Utrecht hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Ponte Vecchio collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Persoonlijke aandacht

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze Ponte Vecchio collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.