R&C Jewelry sieraden.

R&C is een Nederlands familie bedrijf waar al sinds 1947 door de familie Bruining met veel liefde en passie gewerkt wordt aan het creëren van de meest prachtige sieraden. Alle sieraden worden in eigen atelier ontworpen en gemaakt op maat, kleur en gewenste steengrootte. De sieraden die worden ontworpen zijn niet zomaar sieraden, het is pure emotie.

De diverse collecties hebben allen hun eigen stijl. De één is jong en fris, de ander robuuster maar toch zéér elegant en vrouwelijk. Alle collecties hebben één ding gemeen. De sieraden zijn werkelijk beeldschoon. De aanschaf van een sieraad is vaak gekoppeld aan een belangrijke gebeurtenis zoals een het behalen van een diploma, een jubileum of de geboorte van een kindje. Alles is even belangrijk en waardevol en daar draagt R&C graag een steentje aan bij.

Collectie sieraden van R&C Jewelry

Hierboven ziet u een impressie van de R&C Jewelry sieraden die we in onze winkel in Utrecht hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze R&C Jewelry collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Persoonlijke aandacht

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze R&C Jewelry collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.