Gebrüder Schaffrath sieraden.

De ziel van een sieraad is volgens Gebrüder Schaffrath de diamant. Sinds 1923 ontwerpen en produceren zij de meest prachtige sieraden door alleen gebruik te maken van de allerbeste materialen zoals 18 karaats goud, platina en speciaal geselecteerde diamanten van zeer hoge kleur, grootte, slijpvorm en zuiverheid. Aan het ontwerp en het vervaardigen van de juwelen worden zeer hoge eisen gesteld. De lange traditie van vakmanschap vereist dat aan elk detail met liefdevolle zorg en perfectie wordt gewerkt.

Met een sieraad van Gebrüder Schaffrath draagt u niet zomaar een ring, collier of oorbellen, u draagt een kunstwerk met een diamanten ziel. De sieraden worden voorzien van een echtheidscertificaat die de authenticiteit bevestigen.

Collectie sieraden van Gebrüder Schaffrath

Hierboven ziet u een impressie van de Gebrüder Schaffrath sieraden die we in onze winkel in Utrecht hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Gebrüder Schaffrath collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Persoonlijke aandacht

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze Gebrüder Schaffrath collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte armband.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.