Gerstner trouwringen.

Vandaag de dag is het uitzoeken van trouwringen wel even wat anders dan het 50 jaar geleden was. Tegenwoordig is er zo veel keuze aan kleuren, vormen en materialen, dat het uitzoeken van dé perfecte ring een hele zoektocht kan zijn. U kiest voor trouwringen die bij u en bij uw leven passen: trouwringen die uw persoonlijkheid en verbintenis met elkaar weergeven. Gerstner is al ruim 150 jaar gespecialiseerd in het maken van trouwringen die perfect aansluiten bij uw mogelijke wensen.

Collectie trouwringen van Gerstner

De collectie trouwringen van Gerstner die we op onze website presenteren, is slechts een impressie van alle mogelijkheden. In onze winkel vindt u nog veel meer prachtige trouwringen in diverse variaties. Zo kunt u onder andere kiezen uit trouwringen in één kleur maar ook in bi-color en tri-color. U kunt kiezen voor een ring met of zonder diamanten en in verschillende breedte maten.

Persoonlijke aandacht

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze Gerstner collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen.

Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben of heeft u een vraag over actuele prijzen? Neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.