Saint Maurice trouwringen.

De ring, die de liefde bezegeld, heeft altijd al een magische betekenis gehad. Een trouwring is een symbool en een juweel, een waardevol sieraad en een zichtbaar teken van een belofte en verbintenis. Saint Maurice heeft een collectie trouwringen ontworpen die uniek is en kwaliteit en puurheid uitstraalt, de puurheid van een huwelijk. Er zijn net zoveel variaties mogelijk in ringen als er wensen zijn zodat u de ring kunt kiezen die perfect bij u en uw geliefde past. Saint Maurice trouwringen dus!

Collectie trouwringen van Saint Maurice

De collectie trouwringen van Saint Maurice die we op onze website presenteren, is slechts een impressie van alle mogelijkheden. In onze winkel vindt u nog veel meer prachtige trouwringen in diverse variaties. Zo kunt u onder andere kiezen uit trouwringen in 14 of 18 kt goud, in één kleur maar ook in bi-color of tri-color. U kunt kiezen voor een ring met of zonder diamanten, gepolijst of gematteerd en in verschillende breedte maten.

Persoonlijke aandacht

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze Gerstner collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen.

Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben of heeft u een vraag over actuele prijzen? Neem dan contact met ons op.

  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.