Welke andere dag in het leven is zo gepland en wordt zo intens beleefd als de trouwdag. Op deze dag gaat u samen met uw geliefde een verbintenis voor de rest van uw leven aan. Romantisch, spannend en bijzonder. Deze dag wordt gevierd op een manier die bij u beiden past. Daar horen uiteraard ook speciale ringen bij, sterker nog daar horen de perfecte ringen bij. U kiest voor trouwringen die bij u en bij uw leven passen: trouwringen die kwaliteit uitstralen en uniek zijn. Trouwringen die exclusief én die met liefde gemaakt zijn. Aller Spanninga trouwringen!

De collectie trouwringen van Aller Spanninga die we hier onze website presenteren, is slechts een impressie van alle mogelijkheden. In onze winkel vindt u nog veel meer prachtige trouwringen in diverse variaties. Zo kunt u onder andere kiezen uit trouwringen in één kleur maar ook in bi-color en tri-color. U kunt kiezen voor een ring met of zonder diamanten en in verschillende breedte maten. Op de website van Aller Spanninga kunt u alvast inspiratie opdoen en talloze ringen bekijken uit het uitgebreide aanbod.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. We zullen u vol trots onze Aller Spanninga collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen.

Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben of heeft u een vraag over actuele prijzen? Neem dan contact met ons op.

Punte Juwelier
Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht
T. 030 – 231 2921
E. info@punte-juwelier.nl

FAQ items aan het laden...

Openingstijden
Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag   9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30
Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:30 – 17:30
Zondag 12.00 – 17:00