Annamaria Cammilli

Annamaria Cammilli

De thuishaven van het sieradenmerk Annamaria Cammilli is Florence, de schitterende hoofdstad van Toscane. Deze stad biedt natuurlijk een schat aan inspiratie voor de meest bijzondere sieraden en juwelen. En dat is precies wat dit mooie merk al meer dan 40 jaar doet.

Voor de ambachtslieden en ontwerpers van Annamaria Cammilli zijn innovatie, creativiteit en vakmanschap de sleutelwoorden die het merk al vier decennia definiëren, maar zich ook al even zolang blijft vernieuwen en nooit zijn essentie vergeet.

De creaties van Annamaria Cammilli staan bekend om hun onconventionele alchemie waarin de natuur de hoofdrolspeler en grote inspiratiebron is. Het verhaal van elk juweel begint bij de vormen en kleuren van de natuur. Deze zijn samen het uitgangspunt van elke collectie. Uiteraard wordt er ook inspiratie gehaald uit Florence, de perfecte habitat voor degenen die creëren. Het is de bakermat van de Renaissance en een bron van inspiratie voor kunst en mode, waar schoonheid in al zijn facetten wordt gevierd.

 

 

Naast de natuur speelt mode ook een grote rol in de creaties van Annamaria Cammilli. Er wordt veel aandacht besteed aan de kleinste details en meest bijzondere details uit de haute couture en beide worden in de juwelen verwerkt.

Annamaria Cammilli heeft vier ontwerpconcepten: Vision, Texture, Flowers en Essential. In elk van deze vier pijlers vinden we bijzondere collecties.
Vision bevat juwelen met een uitzonderlijk abstract ontwerp. Volumineuze rondingen omzoomd door zachte randen van diamanten, versterkt door een totaal matte afwerking.
De Texture-juwelen zijn een samenspel van draden, net als garen, die de verwevenheid van een dynamisch motief definiëren. Het ontwerp wordt versterkt door een overwegend glanzende afwerking voor een intense en eclectische uitstraling.
In Flowers staan uiteraard bloemen centraal. De juwelen zijn als microsculpturen die de perfectie van de natuur getrouw weergeven. Een contrast van glanzend en fluweelachtig goud versterkt de betoverende vormen en het ontwerp.
Essential staat voor een minimaal ontwerp van lijnen en bewegingen, omlijnd door de kronkels van een dun lint. Unieke juwelen, versterkt door de speciale Aetherna-afwerking.

U vindt de juwelen van Annamaria Cammilli in onze winkel in Utrecht en ook in onze webshop.

 


 

Tags:
  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.