De favoriet van: Dave

De favoriet van: Dave

Onze medewerkers een favoriet horloge te laten kiezen uit de omvangrijke collectie van Punte Juwelier, is een uitdaging! Toch vroegen wij aan “onze” Dave welk horloge zijn hart sneller doet kloppen. Het antwoord? “De Oris Aquis Date Calibre 400. Ik vind dit een zeer zomers horloge en ook een die bij elke gelegenheid past: “van de zee tot op het kantoor”.

Dit model heeft een vernieuwd en elegant design en heeft een nieuwe verstelbare sluiting. Tevens is het voorzien van een eigen uurwerk: het Oris-Calibre 400 met een gangreserve van maar liefst 120 uur (vijf dagen!). Ook de frisse blauwe kleur van de wijzerplaat vind ik erg mooi en absoluut bij de zomer passend.”

We vroegen Dave verder wat zijn werk bij Punte Juwelier zo speciaal maakt. “Het is heel erg persoonlijk, je mag klanten helpen op – voor hen – zeer bijzondere momenten. De service die wij hen kunnen bieden, maakt dat we altijd hele blije klanten hebben!

Verder hebben we bij Punte een gezellig en compact team, wat met elkaar meedenkt om onze klanten uiteindelijk het beste te kunnen adviseren. De diversiteit aan merken – van zowel horloges als sieraden – maakt ons zo uniek in Utrecht!”

Tags: ,
  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.