WOLF X Royal Asscher

WOLF X Royal Asscher

Het jaar 2024 is een bijzonder jaar voor zowel Royal Asscher als voor WOLF. Eerstgenoemde viert dit jaar zijn 170-jarig jubileum met een historische samenwerking met het Engelse WOLF, dat op zijn beurt de 190e verjaardag viert. Beide familiemerken delen met trots dus meer dan 360 jaar luxe-expertise en presenteren nu de WOLF X Royal Asscher Collection.

In de volledige collectie vinden we sieraden, horloges en reisaccessoires. Speciaal voor beide verjaardagen is er een sieradendoos, een rond en vierkant reisetui met ritssluiting, een sieraden portefeuille en een dubbele horlogerol gecreëerd. De voeringen van alle items zijn bovendien behandeld en voorzien van WOLF LusterLoc, zodat uw sieraden optimaal worden beschermd tot wel 35 jaar.

Alle items in de luxueuze WOLF X Royal Asscher Collectie zijn gemaakt van diepblauw fluweel en zijn versierd met het Royal Asscher kroonlogo en sierlijk tulpenborduurwerk. Dit is een knipoog naar het Nederlandse erfgoed van Royal Asscher. Elke tulpenbloem is gemaakt met meer dan 17.000 afzonderlijke steken, waardoor een prachtig structuureffect is ontstaan.

WOLF X Royal Asscher

“Ik ben zeer vereerd om samen te werken met Royal Asscher Diamonds. Net zoals wij staan zij altijd voor vakmanschap, kwaliteit en schitterend design. Het samenbrengen van twee prachtige erfgoedmerken is een Match made in Heaven”, aldus Simon Wolf, CEO van WOLF.

“De eerste keer dat ik de items zag, werd ik meteen verliefd. Ik wist dat we met de samenwerking met WOLF onze klanten iets unieks konden aanbieden om hun erfstukken tientallen jaren perfect te bewaren. Het is echt een eer en een droom die uitkomt om dit tot leven te zien komen, het eindresultaat is adembenemend”, aldus Lita Asscher, Vice-President Royal Asscher Diamonds.

Het oog voor detail van de collectie gaat door tot aan de finishing touch: alle producten worden verpakt in speciaal voor de samenwerking vervaardigd vloeipapier. Vervolgens worden de items verpakt in dust bags en netjes verpakt in diepblauwe geschenkdozen van Royal Asscher. De prijzen variëren van €239 tot €595 en u vindt ze in de winkel van Punte Juwelier en binnenkort op de website.

WOLF X Royal Asscher

Tags:
  • Vakmanschap sinds 1959

    Vakmanschap sinds 1959

  • Persoonlijk advies

    Persoonlijk advies

  • 7 dagen per week geopend!

    7 dagen per week geopend!

Nieuw in onze collectie.

Punte Juwelier.

Dé juwelier in Utrecht voor uw horloge, sieraad en luxe accessoire.

Bezoek onze winkel

Choorstraat 34-36
3511 KN Utrecht

Bezoek onze webshop

Of heeft u liever persoonlijk advies?
Kom dan langs in onze winkel.

Heeft u een vraag?

Bel, stuur een mail of een
bericht via Whatsapp.